الکام استارز ۹۹؛ درخشش متفاوت رویدادی خلاق در سالی عجیب
نوشته شده توسط : ساحل

الکام‌استارز، رویداد جانبی نمایشگاه الکامپ است که از سال ۹۴ توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برگزار می‌شود. شیوع ویروس کرونا باعث شد الکامپ ۹۹ برگزار نشود؛ اما الکام استارز که در میان کسب‌وکارهای کوچک محبوبیت دارد، امسال به شکل متفاوتی برگزار شد.

شکیبا قهوه‌چی، مدیر اجرایی رویداد، می‌گوید: «هدف الکام‌استارز، پشتیبانی و حمایت از استارتاپ‌ها و ترویج خلاقیت و ایده‌پردازی است؛ پس ما نمی‌توانستیم امسال مراسم را برگزار نکنیم؛ بلکه باید مثل همیشه به راه ‌حل‌ مشکلات فکر می‌کردیم. در نهایت، الکام استارز از ۲۹ دی تا ۳ بهمن برگزار شد.»

نحوه‌ی حضور تیم‌ها و داورها در الکام استارز امسال انتخابی بود

در مراسم امسال، نحوه‌ی حضور تیم‌ها و حتی داورها در مراسم انتخابی بود؛ یعنی افراد، خود مشخص می‌کردند که می‌خواهند به‌صورت حضوری در رویداد حاضر شوند یا آنلاین. کما اینکه در تمام روزهای برگزاری مراسم، برخی داوران به‌صورت اینترنتی با دیگر اعضای برگزارکننده‌ی رویداد همراه بودند. رویداد در موزه‌ی پست و ارتباطات تهران به‌صورت حضوری برگزار شد.

داوران آنلاین الکام استارز

قهوه‌چی این موضوع را آغازگر اولین تفاوت رویداد با سال‌های پیش اعلام کرد. به‌گفته‌ی او، این فرصت باعث شد استارتاپ‌ها از شهرهایی غیر از تهران، در الکام استارز شرکت کنند و ارائه داشته باشند. این درحالی است که هر ساله، تیم‌های کوچک زیادی از حیث وجود مسائل مالی و اسکان با مشکل مواجه می‌شدند و از شرکت در مراسم انصراف می‌دادند؛ حال این فرصت به وجود آمد تا استارتاپ‌ها به‌صورت آنلاین در الکام استارز حاضر باشند.

دو تیم از توان‌یابان در بین ۱۰ تیم برتر اصلی مراسم قرار گرفتند

در مجموع، ۷۰ تیم در الکام استارز ششم ایده‌ی خود را ارائه دادند. ۵۱ تیم در بخش آزاد شرکت کردند و از آن میان، ۸ تیم مربوط به توان‌یابان بود که با نام «توان تِک» به ارائه پرداختند و با همراهی مؤسسه‌ی رعد در مراسم شرکت کردند. علاوه ‌بر بخش آزاد، ۱۲ تیم دانش‌آموزی با نام «تینو تِک» در بخش الکام‌پیچ شرکت کردند که البته از الکام استارز جدا بودند.

جذابیت دیگر الکام استارز امسال، حضور و ارائه‌ی قدرتمند تیم‌های دانش‌آموزی و توان‌یاب بود. قهوه‌چی به زومیت می‌گوید: «سال گذشته، بخش توان تک و تینو تِک در نمایشگاه حضور نداشتند و تنها دو سه ارائه توسط توان‌یابان داشتیم. این درحالی است که امسال، هشت تیم توان‌یاب در الکام استارز شرکت کردند و دو تیم آن‌ها در بین ۱۰ تیم برتر اصلی رقابت قرار گرفتند. جالب‌تر آنکه، وحید رجبلو، مؤسس استارتاپ «توانیتو» که خود توان‌یاب است، امسال جزو تیم داوری بود.»

 منبع: 

https://www.zoomit.ir/exhibition/367304-elecom-stars-99-ended-winners/





:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: